Ridiculousness //
Day 4 : Your Sibling
26 December 2011 ✿ 0 comments
Hello too oll of you :)


Malas nak tulis pepanjang. So, direct je lah eh? ^ ^v

Dear Kakak Totoi, #memang gelaran dia ^O^

Disini adikmu ingin menyampaikan sebuah cerita yang bertajuk.... Capp XD Dah-dah-dah. Takpayah nak bercerita-bercerita sangat lah kan? #menggedik Kk. Adik kau ni nak menyatakan bahawa dia sayang kau, dia perlu kau, dia love kau, dia need kau, dia saranghae kau #ayat nak good-good je Eh dah-dah, macam orang gila dah aku tengok. Anyway, thanks jugak sebab kau kadang-kadang gilakan dia time kau tengah gila XD #meghepek Even kau ni kadang-kadang memang degil, keras kepala, ego gila nak mat* -.- K ah tu je. Babai :)

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.