Ridiculousness //
Day 3 : Your Parents.
25 December 2011 ✿ 1 comments
Assalamualaikum :)


Selamat Menyambut Hari Natal buat semua kaum yang bukan Islam. Have a nice day :) Nak wish dalam BI tak boleh sebab ada maksud tersendiri. Orang post dekat FB lah. Tapi tak tahu betul ke tidak.


Santa Claus, meh lah datang rumah aku bawak Iphone ke Ipad ke Galaxy Tab ke ^ ^,

K hari ni dia suruh tulis surat untuk parents pulak. Howhow yang ni sure-sure keluar air mata darah baca ni TT_________TT K mangat je lebih. Dah lah. Malas nak tulis panjang-panjang. Tak. Taip ^ ^


Dear Abah and Mama, #sobsob, belum apa-apa dah sebak ^ ^'

Saya sayang awak berdua sampai akhir hayat saya :] Tak pernah sedetik pun perasaan tu berubah dari hati saya ni tahu. Saya tak boleh hidup tanpa awak berdua. Because the two of you are my soul :) Hey soul sister, hey that mister-mister on the radio, stereo the way you move it there you know. Capp XD Sorry Mama Abah, ternyanyi pulak hihi ^ ^' #meng-ge-gedik K sambung balik. Thank you for always be aside me when I'm alone, when in the problem, when I need something and cheering me always. Walaupun kadang-kadang Mama Abah marah-marah saya, saya redha sebab memang salah saya. Kalau Mama Abah marah sebab salah sangka, saya akan sentiasa maafkan :) Anak baik gini lah n_n #k bajet Setakat maafkan tu pun kecik lagi sebab Mama Abah dah banyak berkorban, berjasa dekat saya. So, saya nak banggakan Mama Abah tapi saya tak tahu nak buat macam mana. Tapi insyaAllah, saya nak belajar bersungguh-sungguh untuk PMR 2012 nanti. And harap dapat straight A =] #k mangat Mama Abah pun doakan lah kejayaan saya k? Saya naaaaaaak sangat balas jasa Mama Abah. Sekali lagi, thank you sooooo much, Mama Abah :) Saya saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayang awok berdua ketat-ketat. Jangan longgarkan k? ^ ^,
Yang ikhlas,
Anakmu Sazali. Eh silap. Anakmu Syaza :D

K dah baca? Nangis tak? Huahuahua :D Langsung tak sedih tapi kalau yang cepat touching tu, mungkin akan tertouch sikit kot. Sikit je. Tak manyaaaaak pun XP Dalam surat tu mangat je aku nak belajar bersungguh-sungguh. Tapi, memang aku nak. K caiyok and bai ^O^

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.