Ridiculousness //
Day 2 : Your Crush.
24 December 2011 ✿ 1 comments
Sore! Lol. Selamat Petang goyss =>


Sekarang tepat pukul 3.59 minit petang aku mula nak post Day 2 Letter Challenge =] So, woooo! K shadap. Day 2 ni suruh tulis surat untuk CRUSH. OH MY ALLAH. HOW CAN I DO THIS? Lol. Dah buat je. Lepas baca, jangan gelak pulak. Keep staying like a rockin person k.


Dear Crush, #lol

Hi :) Aku suka kau dah lama. And aku rasa macam harapan je lah kau nak suka aku balik en? Ye lah, aku bukan siapa-siapa :'] #buat-buat touching Then, satu hari tu, kau secara tiba-tiba, secara mendadaknya text aku. Aku pun dah o.O? Aku layan punya layan punya layan, aku tanya kau. Kau suka siapa? Then kau tanya aku balik tanpa jawab soalan aku tadi. And I admit it, aku suka kau. Time tu aku tak rasa segan silu langsung nak mengaku ^ ^, #mangat-mangat Dan lepastu, kau kata kau suka aku jugak. So, yeah. And I feel like 


Aaaaaaaa betul ke ni bruh? #dalam hati dah weee~ K kalau gitu, fine :) So, aku nak kata, thanks sebab cerahkan hari-hari aku. Oh, indahnya hidup :D Haha. K dah diam. Tu je. Babai :D

Hahahahaha. Gelaklah ramai-ramai. Tadi nak gelak sangat kan? Capp XD Sorry, tercerita pasal benda lain pulak dalam letter tu. AHHH! Dah tu je yang terpancar dalam otak aku n_n K bai.

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.