Ridiculousness //
Beep beep! Tumpang lalu ^O^
23 December 2011 ✿ 0 comments
Goooooooooooooood Eveninggggggggg Spongebob Roundpants ^ ^,
  • BlOg tUkA wAjAh lAgEyyyy :3 Sorry, Caps Lock broken XP Howhow, tukar ke Simple Template, chui. Saje nak teghai. Nak dapat experience lah konon. KATA KAU! "Sebab hape tukar warna purple?" Hoooo aku tukar ke kaler purple sebab..... komputer aku warna purple. Capp XD Sebab tu kaler feveret aku. Teehee~ :D Aku tengok blog aku dah macam hape dah sekarang. Makin lama tangan aku makin tak kreatif nak edit blog ni. PUI. Macam sebelum ni kau pro sangat pulak? Haktuih aaaaaarrr. K lap balik. Tapi takpe, cuba lagi. Caiyok caiyok. K mangat. Masa'alah? n_n
  • Memandangkan aku sejak kebelakangan ni tak tahu nak post apa, aku decide nak buat Challenge and tup tup, jumpa dekat blog Qay ni. Jumpa Day Letter Challenge. Eh, letter pun letter lah. Asalkan challenge XD K dah tengok je hapo dio punyo Doy boy Doy (Day by Day) ^O^
    • Day 1 — Your Best Friend
    • Day 2 — Your Crush
    • Day 3 — Your parents
    • Day 4 — Your sibling (or closest relative)
    • Day 5 — Your dreams
    • Day 6 — A stranger
    • Day 7 — Your Ex-boyfriend/girlfriend/love/crush
    • Day 8 — Your favorite internet friend
    • Day 9 — Someone you wish you could meet
    • Day 10 — Someone you don’t talk to as much as you’d like to

      \Nok stak esok. K baba/

Labels: ,


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.