Ridiculousness //
Once again, berg.
16 December 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum. Atuk Oh Atuk!

Lepas habis Sembahyang Jumaat petang tadi, dalam pukul 3.00 petang cenggitu, aku dengan FS aku pergi library and woooo nak belajo lah kononnya. Kay sampai-sampai je terus naik atas. Tengok kosong gila. Ada 3 kerat orang je dekat situ. Aaaaakay, hari ni kiteorang nak belajar BI. Cuma F je sesat belajar BM. It's okay, atleast kau still study en? ^ ^, Dalam 4 lebih cenggitu pulak, kiteorang pergi Petronas.


Beli waffle. Time dah order, aku baru perasan, dompet kartun A&W aku tertinggal dekat rumah.
Then, S belanja aku. Errr thanks weh :) 

Suddenly, tergerak hati kiteorang nak main tepung. Lepas tu, kiteorang terus pergi taman permainan yang berdekatan. Then, apa lagi? Mula lah perang. Muehehe ^ ^Y Kiteuwang cam budax tewchix and we admit it. Problem? And terhasil lah ini dekat aku ^ ^'
Aaaa aku tahu, disitu, tudung aku tidak sebegitu perfect. Yeah I realize :'/ Errrrrkay lah chui-chui sekalian. Nak tengok Maharaja Lawak Mega. Kay tratatatata~ n_n

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.