Ridiculousness //
MTMZA lagi :D
19 November 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :]



Hari ne berapa puluh murid tah pergi Masjid Tuanku Mizan :) Kiteorang ada Bengkel Simfoni Untaian Muhabbah.

Sampai-sampai sana, dengar speech speech speech speech speech dulu. Then, kena bagi dalam 10 kumpulan. At first, aku dapat kumpulan 3 tau. Time tu aku duduk dengan Lina je. Kawan aku yang lain terpisah. Lina dapat kumpulan 4. So, aku pun tukar lah dengan budak Form 1 belakang aku sebab dia dapat kumpulan 4 :D Dapatlah aku kumpulan 4. Thanks, dik :) Pahtu pergi dekat kumpulan masing-masing. Ni dia ahli-ahli kumpulan kiteorang :)

Photobucket
// Dari kiri Adik Ummi, Kak Fatin, Kudzreena. Yang tengah tu fasci group kiteorang. Nama dia Fatin Mardhiah Ibrahim. Kiteorang panggil dia Kak Fatin je :) 

376391_302949406390739_100000270477113_1105843_1054772583_n.jpg
// Yang ni pulak ahli-ahli group kiteorang yang lain. Dari kiri Adik Nad, Kudzreena, aku, Hanis, Eisha, Lina. 

Haaa time tu jugak kiteorang tengah main satu game. Kena tampal kertas kosong dekat belakang badan sendiri. Then, semua orang dalam group tu kena tulis dekat kertas kita. Kiteorang kena tulis 1 kebaikan dengan 1 keburukan orang tu.Lepas dah habeh tuleh semua, cabut. Lepahtu kiteorang kena baca kuat-kuat dalam group sendiri. Best kot :D

Lepastu kiteorang dilepaskan untuk makan pagi. Lepas makan pagi, kiteorang pegi duduk dalam group balik. Kali ni main nombor-nombor. Bukan nombor ekor eh? Haha :D Main nombor uh kejap je. Then, kiteorang cakap-cakap pasal cinta haha. Serious time tu 80% fikirkan dia je haha. Kay aku gedik hikhik :P Lepas azan berkumandang, kiteorang pergi solat.

Lepas solat, kiteorang pergi makan tengah hari pulak. Lupa nak tuleh yang setiap kali time makan, suapan pertama mesti kena suap kawan dulu :) Adat nih haha lebat-lebat :D Lepas makan tengah hari, pergi duduk dalam kumpulan balik. Time ni pulak, fasci bercerita tentang macam-macam hal :) Sesi terakhir, dia sentuh pasal ibu bapa. Aku menitiskan air mata sampai menitik atas fail kertas aku haha :D Then, bersalam-salaman dengan semua fasci ikut jantina lah :) Dahtu, solat Asar, ambik makanan then naik bas, balik sekolah :)

Serious best program ni. Harap ada lagi lepas ni :D

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.