Ridiculousness //
Gemuruh suara, jadi bangsa berjaya. Gemuruh perkasa, dibawah 1 bendera.
27 November 2011 ✿ 2 comments
Seperti yang sedia maklum, semalam Malaysia kalah. lawan Bahrain. untuk sukan Olimpik. tahun 2012. Kalah tu bro. Kalah, kalah! Ok relaks. Dengan Syria pun kalah jugak. Ok aku dah mula tak proud jadi Malaysian. Lololol jkjk. Gila hape. Setakat bola je pun. Time Bahrain skor 2 gol dalam 1 masa, 2 orang mesej aku. Semua dah pakat sakit hati lepas Bahrain skor lagi sebijik. Pergh. Stail pulak Bahrain. Hebat hebat xD Lepas dah habeh bola, 2 orang yang mesej aku tu terus down, tak semangat. Laa bro. Bola je kot ^^'

Malaysia, jangan berdukacita sebab kalah. and dah out terus dah pun. Tahun depan ada lagi :) And well done for Syria and Bahrain sebab dah bantai Malaysia habis habisan =D Anyway, aku tak suka orang sibuk hal aku. Suka hati aku lah nak buat apa pun. Susah hidup kau ke, brai? Ok dah tu je. Hihi babai ^^Y

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.