Ridiculousness //
Gejolak Cinta
30 November 2011 ✿ 0 comments
"Pangggg! Bunyi penampar bersiulan~ Ok macam takde tajuk lain je nak letak. Sikit sangat ke ayat ayat Melayu ni? Ingatlah. Takkan Melayu hilang didunia. Ok stop nonsense. Pergh. Speaking bhai sekarang. Capp."
Woi. Tadi aku pergi Alamanda. Kau hade? Ok bajet. Pagi pagi lagi dah berbunyi "Click" dah dekat phone aku. Tengok phone, mesej dari A sampai II ha. Dia ni tak reti nak tidur ke? Disebabkan dia hantar mesej lah aku terjaga. PUI. Eh. Aku tak kutuk ok. Teghai nak tidur balik tapi tak boleh. Alang alang dah bangun, pergi lah mandi and bersiap apa semua. Pukul 10.30 aku dah tercegat dekat bustop tunggu Alya. Dah sampai, kiteorang gerak pogi Alamanda.

Pergh. Alamanda bhai. First time jejak. Mu cayo? Ok pergi tengok schedule wayang. Aku dalam hati dah mangat dari rumah lagi nak tengok Misteri Jalan Lama. Aku asyik sebut MJL MJL MJL please :'> Tapi diorang semua nak tengok Puss In Boots. Weh, bosan. Citeww cam budax budax watpeww tengowk broww? Dah buat keputusan semua, tengok Aku Bukan Tomboy. Ya, aku memang tomboy. I mean bukan tomboy. 

Aku lapo lah Alya. Ayat tu lah yang keluar dari mulut aku. Ok pentipu. Aku kata seakan akan ayat tadi lah tapi cuma diedit sedikit. Tak, mungkin banyak. Kiteorang pergi kedai Celcom. Aku yang ia ia sangat nak pergi. Sampai sana, tengok nombor School of Xpax. Ok aku dah kemaruk gila dengan nombor Celcom :D Sampai jugak aku dekat kedai tu. Aku pun peluk cium cium setiap penjuru kedai tu. Ok lebat. At last, tak jadi beli pun. Hoho ^ ^' Ok caiyok.

Pergi McDonald pulak. Ok makan dekat situ je sebab time tu dah pukul 12. Wayang start 12.30. 30 minit je untuk makan. WOW. Aku makan memang "PANTAS" -__________- Aku makan memang sepantas kilat lah. Oh lebat lagi. Gila hape? Kita kena makan dengan sopan santun ok? Capp. Then, dengan rush hour nya aku pergi gsc. 

Dalam wayang kena senyap tapi aku gelak bagai nak rak. Ok dalam cerita ni memang banyak aksi geli ~ GELI MAK. Pengkid + Perempuan tulin = ? Renung renungkan dan. Selamat beramal chui (=

Yeay! Sampai kedai Celcom lagi :D Kali ni memang dah target nak beli lah ni. Pilih nombor lepastu daftar segala bagai. Time dah dapat nombor tu, aku dah macam ni dah. 





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.