Ridiculousness //
Fix Mixture :)
04 November 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

creativeisnumber1

True friendship is like Spongebob and Patrick. They’re complete each other. And they do stupid things together. <3

  • Koir :]

    Semalam pertandingan koir. Masih tak percaya aku masuk koir? Trust me lah :) As I told, 3 group je yang join contest ni. Group form 1, form 2 and form 3. And I in form 2's group. Okay, sebelum setiap group kena present, cabut undi dulu group mana yang kena present the choir dan kiteorang dapat nombor 2 kena present. Dalam hati dah "alhamdulillah" dah sebab tak kena present yang pertama. First, form 1 present dulu. Diorang ada buat gaya Choral Speaking sikit tapi style and comel-comel oh diorang punya koir :D Tiba time kiteorang, aku tersangatlah nervous kot. Then, dah nyanyi banyak sikit, best pulak rasa weehee :D Dah habeh, pergi tempat balik. Then, form 3 pulak present. Awal-awal, diorang dah okay dah tau. Memandangkan diorang praktis un lambat, so, lupa lirik. Sampai stop-stop cakap-cakap lagi. Kalau diorang tak buat semua tu, sure-sure boleh menang :D Time result, hakim umum form 3 dapat nombor 3. Then juaranya group form 2. Masa tu aku dah "alhamdulillah" lagi sekali dah. And Lina yang jadi konduktor tu dah macam ni dah

    Hari Anugerah Koko nanti, kiteorang kena present :)
Kay ah, tu je. Anyway, yang tak menang tu, jangan ah sedih. Rezeki ada dekat mana-mana je kay? So, watlek watpeace watcool watdek je eh? Got to go. Kbai :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.