Ridiculousness //
Day 9 : Five things that you can't live without
19 November 2011 ✿ 0 comments
cute, life, love, pepi, pillow

  • Eh , penting beno talipon aku nih . Eventhough it is not as expert as Iphone , I'm still proud of it . With my handphone I can texting with my family and friends . With my handphone I can calling with my family and friends . With my handphone I can photo-ing with my family and friends . With my handphone I can aaaaaa many more with my family and friends . Dah macam Digi dah ni haha :D

  • When I sleep , I need my "lovely" small pillow :3 Bukan kata time tidur je , time duduk - duduk , relax - relax pun bantal tu kena ada disamping aku haha :D Kalau takde , memang rindu habeh sampai tercari - cari . Kalau tak jumpa , try miscall bantal tu . Asal kan jumpa haha . "kay aku dah mengarut.

  • It's all about the money money money . Kay money ney sangat penting key :D Ye la , kalau nak beli apa - apa mesti kena guna duit kan ? Zaman sekarang mana ada yang free dah . Zaman dah berubah , dunia dah maju lah katakan kan ? So , kepada rakyat yang digelar penganggur tu , pergi lah cari kerja cepat - cepat kay ? "kau merepek apa doe ?

  • Ohkay , internet is one of them jugak . Weh , kalau takde internet ni , memang tak boleh lah walaupun tak guna tiap - tiap hari . Lagi - lagi , tahun depan nak PMR . Memang jarang lah kan ? Tapi , nak buat macam mana kan ? Dah lumrah hidup . Hiiiii :D "jiwang lagi dia ni.

  • Haa last last . Satu lagi satu lagi . Apa eh ? Macam takde dah je haha :D Jap jap . Ahah ! Spectacles :) Alah , benda ni kat sekolah aku tak pakai pun . Kat rumah dengan kat luar je pakai . Kat sekolah pun ada jugak pakai tapi kadang - kadang je . Pelik - pelik  =.=

    Kay baboiii ^ ^,

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.