Ridiculousness //
Congratulations.
26 November 2011 ✿ 0 comments
Eh, tadi saya pi kenduri kahwin. Ok kecoh. Lepas Zohor, aku dengan Fatin blah pergi dewan medangg. Wow! "Sikit"nya orang. Tak boleh "sikit" lagi ke? -________- Kiteorang duduk luar dulu dengan harapan Shasha mai ambik kiteorang kat luar ni. Tak tenteram, pergi bilik persalinan. Lepas keluar, dengan gaya yang mendada, dengan megahnya dan dengan semangatnya kiteorang pergi dekat pintu masuk and and and and and guess who we met? Kiteorang jumpa Shasha ^^, Kecoh lagi. Dengan tulisan yang buruk lagi jelek, aku tulis ucapan kat Big Book. Aku taktau amende nama buku tu o.O


Masuk masuk, terasa macam pengantin pulak. Peghasan. Pilih meja yang dekat dengan tempat makanan. Wiiiiii ^,^ Pegi ambik makanan itu ini. Pegi ambik ayaq. Then duduk then makan then makan and makan and makan. Borak borak dengan Shasha dengan Fatin. Shasha kata : "Eh ada ayam golek. Tak ambik ke?" Aku dengan lajunya pergi ambik. Habeh makan, sambung borak.


Kiteorang dah habis makan, sure sure lah pinggan kotor terbiar atas meja right? Seorang pekerja bangla datang ambik pinggan mangkuk cawan apa kejadah semua tu. Tanpa rasa segan silu Fatin kata "Hai" sebab sebelum tu Shasha ada cabar dia and lastly, dia buat betul betul. Terbaiklah, brader. Lepas dari tu, bangla tu asyik pandang pandang Fatin je. Pandang senyum pandang senyum pandang senyum. Aww so sweet ❤ 


Suddenly, bangla tu datang dekat meja kiteorang and dia bawak sekuntum bunga merah and bagi dekat Fatin sambil berkata "It's for you. Ambik lah ambik". Aww lagi sweet Pahtu aku dah gelak gelak dah time tu. Shasha lagilah. Pergi lari sampai pintu depan. Sumpah lawak time tu. Pakcik dengan Makcik yang duduk semeja dengan kiteorang tu pun dah tersengih sengih dah. Ramai pulak orang tengok time tu. Tu lah kau, bro. Berani sangat. Kan dah berlaku peristiwa yang tak diingini tu. Lain kali buatlah lagi xD Lepastu kiteorang terus balik. Eh, dah maghrib lah. Kbaiii.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.