Ridiculousness //
A bored weekend :|
06 November 2011 ✿ 0 comments
Peace be upon you :/


  • Saturday



    Wokkk! Bosannnnnnnnnya. Dah lah duduk kat rumah je. Jealous betui dengan dia, boleh balik kampung. Hish! Nak balik kampung tapi ayah busy. Busy memanjang. Serious boring kot. Balik Ganu un dah ah sekali setahun. Haih. Penang uh kadang-kadang dua tiga kali setahun. Ye ah, Ganu en jauh. Penang dekak sikik. Tapi Raya Haji ni, tak balik mana-mana pun. Hmm sabo je lah aku ==" Mengadap komputer je seharian.

  • Sunday

    "SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA 
    AIDILADHA BAGI SELURUH UMAT 
    ISLAM :)"

    Kay, seperti tajuk yang aku tuleh tadi, a bored weekend. Memang serious bosan weh. Mana taknya, terperap je dekat rumah ni. Tiap-tiap hari buat benda yang sama. Makan, komputer, makan, komputer. Dua hari ni, aku non-stop makan. #tak aku tipu. Takdelah sampai non-stop. Cuma lepas aku habeh makan yang tu, berhenti kejap. Lepahtu sambung makan benda lain pulak. Tak non-stop ke gitu? #kay-kay stop-stop. Petang-petang gini, dengar lagu Justin Bieber je heee :D Best pulak. Minat lagu dia je. Orangnya biasa je. Lagu Mistletoe, That Should Be Me dengan Stuck In The Moment <3


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.