Ridiculousness //
Bonjour December ^ ^,
30 November 2011 ✿ 0 comments
Tak sangka dah bulan Disember. Dok sangko weh. Dok sangko! Dok sangko! Mu pehe dok? Dok. Sangko. Ok stop. Eh. Lupa nak kata.

Hello December. Please be nice, sweetheart :)


Malam tadi. Opps. I mean. PAGI tadi. Pukul 12.45 pagi, aku tengok cerita Hantu Bangku Kosong dekat tv Citra. Serious best pulak :) First first dah seram. Lepas tu, takde lah seram mana. Mula mula aku sorang sorang tengok dekat ruang tamu. Then, ayah aku pulak join tengok sekali. Ayah aku ni tak suka sangat tengok cerita hantu. Ada sekali ni dia tanya. 

"Aihh. Mana iklannya?" Aku pun kata. "Takde iklan." Ayah aku sambung balik. "Takde iklan?! x.x" 

Ok. Kakak aku pulak datang bertandang ikut join sekali tengok cerita tu. Aku takdelah takut sangat time tu. Suddenly, ayah aku dengan kakak aku tidur dah. And I was like WOW. I'm alone? Disgusted. Lolololol xD Alang alang nak dekat habis dah cerita tu, tengok je lah sampai habis kan? Bukan senang nak tengok cerita cenggitu. Ada je halangan. Semalam nak tengok Misteri Jalan Lama dah terlepas. Watch out guys! Aku masih berdendam dengan korang. Ok aku tipu. And last, cerita tu habis, aku pun dah macam 


Ingat seram tahap max. Rupanya tahap medium je. Ok bajet. Lepastu, dalam 2.30 lebih lebih, aku melabuhkan tirai :) Kbaiii.



OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.