Ridiculousness //
Am amm ammm amende ?
23 November 2011 ✿ 0 comments
Jyeah guys ! Pagi tadi bangun tido, tengok tengok I'm not Home Alone :D Tengok, ada kakak tengah tido. Okay, dia dah habeh kelas tambahan and woooooh ! Kay dah dah. Macam biasa, walaupun kakak aku ada kat rumah, aku jugak kena kemas rumah kay ? Ye la, dia membuta tak bangun bangun lagi haih ==" Macam biasa lagi sekali cari remote. Tengok jam dah pukul 10. Bukak channel 104 and seeeeeeeee. Cerita Soccerdog kebenda tah. And I feel like !@#$%^&* Wth. Channel tu je la harapan aku. Heish, bosan beno. Dah la cerita pasal super anjing anjing bagai. Fikir aku anjing tino ke nak tengok superdog aku dekat tv sambil buat muka menggoda :* Oh haaa ! Dah dah. Yang aku nak salahkan astro ni apa kes ? Haha macam salah pulak dia tayangkan cerita tu kan ? Kay, aku tak boleh kontrol kontroversi aku huahahaha :D

"Kumpulan biru Masterchef menang dalam Cabaran Sajian Luar and yiiiiiieaaaaahhhh, mann !" xoxo

Tadi tengok ulangan Masterchef semalam punya semalam lepas habeh cerita anjing tu. Jangan sangka aku tengok cerita anjing tu kay ? Kay aku tengok aktiviti diorang yang bukak gerai nuh. Walaupun Zahin dengan Zamir aku tu dekat kumpulan merah, aku tetap sokong kumpulan biru sebab biru tu feveret kaler of him. Haha kidding kidding. Bukan sebabtu kay ? Sebab ..... tah ! Memang aku sokong group tu :'>


Eimelda tu buat muka sedih pulak time diumumkan Kumpulan Biru menang haha :D Dah kalah tu kalah je la , braderrrr. Kay jahat herrherr n_n Kesah pulak ? ^v^ While kumpulan biru sampai angkat ketua diorang yang pakai baju kotak kotak merah time tu, Saiful namanya. Walaupun dia selalu buat muka blur, tapi dia comel :3 Oheee. And eventhough gigi dia jarang sikit. Jahat lagi :B You jelly ? Tak ? Ohkay. segan *_* Kay, baboiiingg gerlss.

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.