Ridiculousness //
After exam, more busy :/
02 November 2011 ✿ 0 comments
Peace be upon you :)


  • Projek Geografi

    Cikgu Faridah mintak tolong aku, Puteri, Lina dengan Eisha buat projek Geografi. Peta topo tak silap. More more, 3D punya pulak. Kiteorang ni takde lah mahir sangat bab bab buat projek ni. Tau masuk je. Selalu un dapat saguhati je muehehehe :D Okay ah tu en? Eh eh, janganlah puji lebih-lebih :D Kaykay, aku perasan. Kiteorang buat projek ni mungkin lepas habeh koir ot. Ye lah, mana boleh tamak-tamak. Kita kena buat satu-satu. Ye dok? ;)

  • Koir

    Lalalalalala~ Kaykay, aku masuk koir. Percaya tak? Muahaha :D Dah lama dah tak join koir ni sebenarnya. And group koir kiteorang 10 orang plus 1 conductor. Bapok stailnya~ Sikit en? Sedih bebeno :( Itsokay-itsokay, kiteorang akan cuba buat yang terbaik. Lawan dalam sekolah je un. Group-group yang join un dari sekolah ni je ot. Lagi sedihnya, yang masuk pertandingan koir ni 5 group tolak 2 je ot. That's mean 3 group je lah yang join. So, semua akan dapat hadiah :) Esok pukul 12.00 tengah hari, pergi library. Pertandingan uh buat kat library je sebab dewan ada orang nak guna. Taktau ah untuk apa. Tapi okay sikit, tak ramai orang tengok un nanti. Segan ah sebab aku kena nyanyi solo dalam satu part ni. Haih :| Ohyee, lagu kiteorang is "Membaca Gaya Wawasan" Search lah eh? Best pulak :D

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.