Ridiculousness //
Stress is out!
27 October 2011 ✿ 0 comments
Heyyyy! :\


  • Weh, buruk betul blog aku. Aku edit entah apa apa entah lah. Kononnnya nak buat warna hitam coklat kelabu. Haktuih lah  - , - Lain jadinya kot. Dah lah penat nak edit ni. Last last hasil macam es-hesh-ai-ti je. Sabar je lah. Can't do anything. Kalau korang perasan, dekat setiap page dekat blog aku tu, ada post. Contoh dekat Mawr? tu. Lepas Le Disclaimer tu, ada pulak sesat post post aku kat situ. And one more thing, dekat setiap post ada tulis OLD OLD OLD. Bapak menyampahnya aku tengok. Rasa nak tarik cabut je benda alah tu. Tapi komputer aku ni bukannya macam iPAD nuh. Boleh touch touch. Boleh click click je.

  • Tadi petang pegi alam. Sekali sekala ayat terbalik, takpe en? Aku, Puteri, Lina, Kak Fatin dengan Kak Nabilah. Kiteorang nak beli barang untuk jamuan esok. Form 2 kena sediakan Spaghetti wooooooo :D Esok baru kiteorang nak masak. Memandangkan esok kiteorang baru nak masak, kiteorang pegi sekolah macam  biasa then dalam pukul 10.00 macamtu, pegi rumah Lina. Masak kat rumah dia muahahahaha :D Bapak takde kerjanya lah. Habeh lah kau Lina, rumah terbako muehehe jkjk :) 

Mission accomplished :D


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.