Ridiculousness //
Tag again.
29 October 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)


Sorry Syakira sebab lambat post about tag ni. And thanks sebab tag saya :D Okay malas nak tulis panjangpanjang. Terus pergi soalan dia lah. Be simple like Mr. Simple :)


Syakira's Questions
  • Korang suka makan apa?
    Spaghetti / kue teow / burger / bihun tomyam / bihun sup / nasi goreng pataya / all fruits
  • Nama penuh korang?
    Nur Marlyana binti Jamaluddin bin Ahmad
  • Personaliti korang dekat sekolah macam mana?
    Simple but agak gila gila lah sebab kawan selalu buat lawak sampai pecah peyot :D
  • Barang kesayangan korang?
    My Sony Ericsson C902 / message from him / le spectacle
  • Korang prefer lagu Korea / Inggeris / Melayu?
    Both plus one. \ketigatiganyasekali/ :)
  • Bertudung atau tak?
    Ofcourse yes ;)
  • Kenapa korang suka berblogging?
    Sebab best lah. Boleh merepek merapu mencarut macammacam dekat sini :p
  • Besties korang panggil korang apa?
    Mokcik gemok / Syaza / Syazo and etc
  • Korang lahir dekat mana? Pluto? Haha :D
    Dekat atas katil, dalam hospital. Cahhh KAY EWLL lah :p
  • Friends or boyfriends?
    Friends :)
  • Jenama and warna phone korang apa?
    Sony Ericsson C902, merah hitam <3



Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.