Ridiculousness //
Pertandingan Kawad Kaki :D
25 October 2011 ✿ 0 comments
Peace be upon you :]


Heyya peep peep peeps! :D Tadi pergi pertandingan kawad kaki peringkat Wilayah Putrajaya. Khemah sekolah kiteorang, SAS dengan SMKPP9 (1) terpisah jauh dengan sekolah lain kot. Bangga sikit :D Sebelum perempuan kiteorang buat kawad, kiteorang makan dulu. Then, baru bersedia. Time pemeriksaan pakaian pun kaki aku dah sakit. SMK 14 (1) lawa kot kawad diorang tapi time perlahan jalan, terabur. Tapi, apaapa hal diorang punya memang SMART :D

Tiba time kiteorang ambik tempat. Awalawal buat, ok lah jugak. Dah sampai pusingpusing time berjalan, mula terabur. Nampak sangat kot kiteorang punya keTERABURan. Lepas dah habeh tu, lega sikit. Balik khemah, minum air sepuaspuasnya muehehehe :D Haus yang teramat sangat kot. Kawad tengahtengah panas. Selamat time kiteorang tu pagi lagi. Sekolah yang buat time tengah hari tu memang habeh ah. 

Time lelaki sekolah kiteorang buat, Hamka pengsan. Kesian tengok dia walaupun tak nampak macam mana dia boleh pengsan. Dengar orang kata je. Lelaki pun buat agak terabur. Kiteorang harini memang banyak terabur je tapi okay sikit lah dari semalam. Semalam memang hancur gila lah sampai SMK 14 (1) lelaki, pandang rendah kat kiteorang, perli kiteorang and others. Sedih betul!

Dah habeh kawad, kiteorang tak dibenarkan balik lagi. Kiteorang kena makan, pahtu solat Zohor. Then, acara penutupan. Mulamula, macam biasa lah. Dalam acara apaapa pun mesti ada speech en? Lepas speech, ada satu sekolah dari KL ni buat kawad. SMK Tun Dr. Ismail, KRS. Serious, style gila kot kawad berirama diorang. Diorang juara kebangsaan pulak. Nak tengok, tengok ni.


SMK 16 (1) dengan SK 16 (1), langsung takde menang. Takpe ah. Dah takde rezeki. Bak kata dia, cuba lagi tahun depan tapi tahun depan PMR. Hish hish hish. Tak sangka tahun depan, budakbudak Form 2 dah nak PMR. Cepat betul masa berlalu. Back back. SMK 14 (1) yang membajet dengan kiteorang tu pun tak menang. Agaknya balasan lah kot. Anyway, congrats to SMK 11 (1) P and SMK 9 (1) L for being the winner :D 

Sampai sekolah, naik kelas kejap. Then, turun pergi Petronas. Lepak kat sana. While, sembangsembang dengan cikgu baru sekolah rendah. Cikgu Ahmad Syafiq / Shafiq bin Ahmad. Guess what? Cikgu tu peramah, lawak kot. The most thing that made me shocked was DIA ADIK KEPADA AHMAD NABIL BIN AHMAD YANG RAJALAWAK TU. And I was like 

mochacafe:

via ohsopictures

Haaaa? Are you serious? Ya Allah, sunggggggggguh tak percaya. Patutlah rupa dah ada, attitude lebih kurang. *Haaaaaa teruja* :D


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.