Ridiculousness //
A perfect day I :)
03 October 2011 ✿ 2 comments
Assalamualaikum / Anyeong Hasaeyo :D


Mesti korang curious kan apsal aku happy? *Bajet macam orang nak tau sangat pasal dia ne je. 

  • Betul ke ne Huda?

    Haha aku was was je kot. Huda kata yang Mr. K and the gang cakap pasal aku. *Bangga kot. Dalam hati dah bukan ada taman bunga je, siap ada pelangi lagi woaaa :D And Huda dengan Lina dah bagi aku semangat yang poooooooooooom! Terbaik~ :D Thanks korang :) Kan best kalau impian aku tu jadi kenyataan <3 Berangan je lebih minah ne.

  • Kawad Pandu Puteri ada buat formasi.

    Padahal Kadet Polis pun ada buat doh *Bajet je minah ne. Okay shh shhh! Suka hati aku lah nak kata apa pun haha. And formasi kiteorang boleh tahan lah SMARTnya. Oh no, bajet sungguh aku harini. Aku taktau kenapa dengan aku harini tapi aku rasa harini aku rasa aku macam WEH BAJETNYA AKU. KEREK SHIALL KOT. Kawad ni ekcelli wajib buat yang basic jewww. Peace \^_^/

  • Cikgu tak banyak yang masuk kelas.

    Ada jugak yang masuk tapi tak belajar sangat. Haha aman sikit hidup aku kahkahkahkah. "Syaza, tak baik lah kata macamtu." Haha okay okay. Aku tau aku monolog soghe soghe. Mu toksey ghoyak, aku doh tau. Hari ni aku banyak berjalan kot. Taktau lah apasal. Sampai lenguhlenguh kaki aku ne. Pergi tandas sampai lima enam kali kot *Ish ish ish >.< 
Asal aku tengok atau dengar Nokia C3 je, mesti aku mengidam balik. Kalau  tak, boleh lah lupa. Haiyo :/

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.