Ridiculousness //
New weh new! #Okay aku batak.
29 October 2011 ✿ 0 comments
Peace be upon you :]
creativeisnumber1

This is my favorite song from Unbroken album :)
  • Teeheeeeeee :D Aku tukar template lagi woooooo :D Warna biru kelabu hitam pulok. Bosan dah dengan yang lama. Yang lama tu actually sementara je sebab belum cari template yang sesuai lagi. But now, I have found it, bro! Huhh yang ni aku puas hati sikit. Okay sikit dari yang lama tu. Yang lama tu macam 'SELLEKEH' je. Muahahahaha aku tak salahkan owner template tu. Template tu dah memang cun habeh doh tapi, aku yang buat dia jadi hancusssss! So, terima je lah kenyataan wahai Nr Mrlyn Syz bnt Jmlddn bahawa kau ni memang penghancur masa depan blog.

  • Semalam pegi masak dekat rumah Lina. Kiteorang sampai je rumah dia, terus masuk dapur. Apa lagi, mission begun. Mula mula, kiteorang rendam spaghetti dalam air panas. Dalam 7 paket macamtu lah kiteorang buat. Bapok banyaknya. Berjimbit kot dalam bekas yang separuh bulat tu. Lepastu, kiteorang masak lah sos dia pulak. Dalam 18 tin besar kiteorang letak. Ada sekali tu, Lina nak letak pasta tu dalam periuk then, dia tercelup sekali tangan dia dalam air panas tu. And she was like
    Adoiiii! Sakit doooooooooooooh! Aaaaaaaaaaargghhhhh! >O< Kesian aku tengok kau, Lina. Puteri pun ada kena tapi takdelah sampai tercelup macam Lina tu. Apa celop? Muehehehe. Best kot guna ayat tu. Berjangkit dari DFC lah ni haiyaaa.

  • Malam tadi dengan tadi, mesej dia. Hehe dia tu sporting kot. And why you are so handsome? Eh, geram betul aku tengok kau kat sekolah. Hish. Tahan Syaza tahan :) Nasib baik iman aku teguh lagi. /Boo yeah/  I want you to know that I LOVE YOU
And so yeah, esok nak pergi alam and he was invited :D


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.