Ridiculousness //
Morning! :D
22 October 2011 ✿ 0 comments
Hello hello hello :D 


Malam tadi nak online tapi internet buat hal pulak. So, tidur awal lah malam tadi :D Then pagi ni bangun pukul 6.45 minit pagi cenggitu. Solat Subuh and then pergi ruang tamu. Malas nak bukak tv, dengar lagu while main game je dekat phone. Nak mesej dia pun tak dapat sebab kredit tak topuptopup lagi. Kay enuff enuff. Aku tau korang dah palat asyik nengok aku mencapub sorangsorang je. 


 

Tadi aku main Playman Summer Games 3 dekat phone, high scores penuh dengan nama kakak aku je sebab dia selalu main dekat phone aku. Aku pun reset game, reset high score. Nak jugak nama aku ada en? Then, aku beat beat beat lah. Dapat jugak nama dekat high score teehee :D Dah sampai survival, aku berhenti. Penat kot main. Asyik kalah je lawan dengan Nanook \Gambar pertama, paling kanan yang macam orang eskimo/ tu. World record aku dekat 100M Dash dengan 110M Hurdles je kot. Dekat Long Jump, Pole Vault, Javelin, Tournament dengan Survival, takde lagi hihi :D


Dah boring main game, aku bukak internet pulak. As usual, efbee lah en? Pahtu ada lah seorang hamba Allah perempuan ni add aku. Aku apa lagi, approve lah en? Tibatiba dia send IM dekat aku and dia tu macam detective terhandal gitu. Semua benda dia tau. I have some tips for you :) May read (:

Dear Ms. AA,
         
           Eh aku bukan nak aibkan kau. Aku cuma nak nasihatkan kau, takpayahlah nak jaga tepi kain kiteorang dekat SMK Putrajaya Presint 16 (1) tu please. Cukup lah dengan jaga tepi kain sekolah kau je. Semua gossip tentang kiteorang kau tau en? Lebih tau dari orang yang sekolah situ pulak. Kalau berani, face to face lah. Setakat chat dekat FB sampai maki hamun BFFF aku segala bagai tu apa celop? Ni dah melebih lah ni en? Pahtu kau block dia. Memang takde adab lah ni en? Kalau taktau cerita sebenar, jangan nak tuduh sembarangan eh? Aku sarankan janganlah nak dengki sangat dengan kiteorang. Kiteorang ni hanya makhluk Allah yang biasa macam kau je weh. So, jaga kain kau sendiri eh? Kalau kain kau basah, aku taknak tanggung :D Kbai.


Dah stress dengan masalah tu, main game Acid Factory pulak :D Nak try main? Tekan sini. Ceh, sini lah :P


Harap je kelas KAA. Tapi perangai macam nauzubillah~ Ada jugak orang macamtu dekat dunia ni en? :D


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.