Ridiculousness //
Am I wrong?
02 October 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum / Hallo :\


We, serious aku kata. Sorry gila sebab kata macamtu. Aku tau kau mesti tersinggung right? Aku mintak maaf gila gila gila gila gila gila dekat mu. Aku taktau pulak yang kau kata tu sebagai bahan lawak. Aku ingatkan serious sebab time tu aku tengah stresssss gila kot. Kau ni pun lagi 1. Lain kali, jangan lah nak kata bendabenda macamtu. Kan aku dah salah anggap. But so far, sekarang dia dah okay :)
Serious, I didn't meant it :\ Please forgive me.  I thought you were serious but you make it as a joke. Once again, sorry. Hope we still friend :) 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.