Ridiculousness //
Again again and again.
24 October 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :|


Eh, lepas satu masalah pergi, masalah lain pulak datang. Haiyo. Penat kot. Sebelum ni, masalah tak cukup masa nak study untuk Final Exam. Now, masalah tu dah selesai sebab exam dah habeh. Hanya mampu berserah. And then, harini saje dah ada 1 2 3 4 masalah kot. Ya Allah. 

  • Buku teks kena hantar esok tapi esok takde kat sekolah, pergi kawad. So, nak hantar hari Khamis. Tadi pergi tengok litar dekat IPD. Balik sekolah, cek buku teks. Four books are missing. Ya Allah, siapa lah yang baik sangat pergi curi tu? Dah kirakira harga berapa kena bayar untuk empat buah buku tu. Guess how much. RM 55 kot. Tak ke mahal tu? Ya Allah, kau berikanlah petunjuk, siapa yang curi buku tu dan pulangkanlah kepadaku semula, amin.

  • 28 Oktober ni Pengawas Pusat Sumber dengan Badar ada buat jamuan. Form 2 kena bawak spaghetti and I'm the main yang kena buat benda alah tu. Dah lah kena buat untuk lebih kurang 50 orang. Jamuan jumaat ni pulak tu. Bagitau mak pun belum lagi yang kena bawak spaghetti ni. So, how to do? Mak balik kerja dah dekat pukul 6. Nak rehat lagi, masak makan malam lagi. Haiyo, mana sempat en? Haih, sorry Puan Che. I can't be the main lah. Suruh bawak sorang sikitsikit je lah eh? Kthanks. Macam cikgu nak baca blog aku pulak.

  • Two others problem are not so complicated. So, no need to tell. 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.