Ridiculousness //
A trip.
30 September 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum / Hello :)


Semalam aku dengan genggeng Pengawas Pusat Sumber aku pergi lawatan dekat 
  • SMK Sea Feild
  • Perpustakaan Negara
Tapi PRS dengan beberapa pelajar biasa turut menyemak ikut kiteorang haha :D

Okay okay. Makcik dan pakcik sekalian. Lepas dah sarapan dekat kantin, gerak naik bas. First, pergi sekolah Sea Feild tu dulu. Dalam perjalanan tu, aku asyik pening kepala, mual je. Almaklumlah, aku memang mabuk bas. And alhamdulillah, Alissa ada plastik. Dah sampai sekolah tu, aku muntah. Time time pegi lawatan jugaklah dia nak buat hal haih = ='' Cikgu Julaiha suruh aku rehat dekat kantin dulu and nasib baik Lina teman aku. Yang lain pergi ambik gambar dulu. Dekat sekolah dorang ada macammacam kot.
  • Pusat Sumber kecik tapi kemas gila.
  • Galeri Sejarah macam dekat muzium tapi kecik and sungguh awesomeeeee.
  • Sekolah yang mempunyai banyak blok.
  • Bilik kaunseling yang besar. *sekolah aku punya kecik je.
  • Toilet five star.
  • Sekolah diorang ada buat Prom Night kot. *serious style.
  • Taman herba.
  • PPSS diorang lagi bagus dari Pengawas Sekolah. *kan best kalau sekolah aku pun macamtu.
Perpustakaan Negara pulak ada
  • err nothing special to me.
  • booooring  - , -




OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.