Ridiculousness //
Today is awesome :D
21 September 2011 ✿ 2 comments
 
Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me.

*Okay aku gila nyanyi sorangsorang.

Thank you dekat semua yang wish :) Aku hargai sangatsangat :D And thanks for DUABIJAKSANA sebab nyanyi lagu happy birthday untuk aku :) Haaaa thank you so much yang bagi hadiah dekat aku. Hari jadi, hari jadi jugak tapi ada something bad happened. Semua disebabkan kertas yang macam S-H-I-T tu. Eh SL la puih puih  - , -
Segan je nak jumpa dia. And, kau tunggu lah pakwe Puteri. Aku cepuk mu nanti >.<

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.