Ridiculousness //
Selamat Hari Raya school :D
24 September 2011 ✿ 2 comments
Assalamualaikum / Hello :)

Hew hew semalam sekolah iteww ada buat Sambutan Hari Raya :D And it is not bad awesome, bro :D Owhsem pun sebab dia je ngehngeh :] 
Okayokay and okay. Semalam, sampai je sekolah, terus pergi tapak perhimpunan. Tengok semua orang, PEERRRGGGGHHHHH! CUN GILO. Tak macam aku. Gila lah simple like circle ^^, Baca yassin and then kena masuk kelas tapi siapa yang jadi ajk untuk tolong cikgu, pergi kantin weee weee ~  :D This time is the best, dude [] Aku, Puteri, Lina dengan Eisha kena tolong cikgu Rahani buat ayaq. Bukan cikgu Rahani je yang encharge bahagian ayaq tu tapi cikgu Imran, ustaz Kamil dengan cikgu Syariman sekali. Tapi yang buat ayaqnya cikgu Imran dengan cikgu Rahani je. Cikgucikgu lain tu dok cakakcakak je. Kiteorang buat ayaq bandung bergas haha. First time kot aku rasa and it was like

Sedapnyewwwwwwwwwwwww.

And si dia pun ada jugak tolong cikgu. Tapi dia tolong cikgu Rothman kot sebab dia kan kelas dengan cikgu Rothman. Tapi dia and the geng tu, semua cikgu dia tolong, baik sungguh. Tak nyesal aku suka kau kehkeh :] Then time makan, aku dengan Lina jaga bihun sup. Serious ramai gila yang nak, rasa macam famous pulak kahkahkah :D *Ok aku tipu. 

Lepas habeh makan, semua pelajar kena naik dewan tapi aku Puteri Lina Eisha tak naik sebab nak tolong cikgu kemaskemas balik. Time ni pun best jugak. Dia and the geng pun ada lagi. *Ok aku gedik. Dahtu, aku tolong hantar itu ini dekat bilik guru. Aku tolong ambik itu ini untuk cikgu. And, aku tak tengok langsung persembahan dekat dewan sebab aku duduk kat kantin je seharian. Pergi kelas pun sekali je tu pun sebab nak panggil siapa yang nak tolong cikgu lagi sebab tak cukup orang. *Ok tatabahasa aku macam k 

Petang tu, kiteorang pegi bilik pafa sebab nak solat. Surau tutup kot. Then, aku dengan Lina tertidur kejap capp! Pukul 2, Puteri kejut sebab budak lelaki dah balik solat jumaat. Bilik Pafa tu lelaki yang punya. Then, kiteorang pun solat. Kiteorang pakai tudung macam minah indon letak selendang atas kepala je sebab sebelah bilik pafa punya sebelah kan ada tandas. Kiteorang nak betulkan dekat situ lah sebab bilik pafa tadek cermin. Keluar dari bilik pafa, ada budak lelaki then kiteorang pun cepatcepat lari pergi tandas macam binatang ni


Lepastu kiteorang stay dekat kelas and semua mengantuk and main word search and tidur and blablabla. K tu je bai :)


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.