Ridiculousness //
New weh new! *Batak namanya.
25 September 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum / Bonjour :]

Okay today kita nak bincang pasaipa? Weh aku takde idea lah. Taktau nak cakap pasal apa tapi aku nak post something. Oh I know!


Okay my blog had been le pink bloggy *Ahh macam gedik je aku. Aku nak tanya, ok ke bloggy pinky aku ni. Macam serabut je aku nengoknyeww. Entah apaapa je lah. Eniwey, esok dah sekolah. Yang tak tahannya, kena pakai blazer. SE-RI-OUS A-KU MA-LAS doh. Haiyo. It is melecehkan you know? Kay tu je kot. Daa~
And it goes like this. Take me by the tounge. And I'll know you. Kiss me till  you're drunk. And I'll show you.  You want the moves like jagger. I got the moves like jagger. I got the mooooooves like jagger. *Just ignore me. 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.