Ridiculousness //
I have a Fever again and again
23 September 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :/

Deyyyy! Kenapa lah aku demam? Haish macam apa je. Tapi aku wat lek wat peace say cheese je lah. Ye lah nak buat apa lagi kan? Dalamdalam demam ni, sempat pulak aku online lagi. Tapi aku happy sikit siang tadi dekat sekolah. Aku dapat tengok dia sambil buat kerja ohoho :D Whole day pulak tu kehkehkeh :D Don't be jealous, MADU kahkahkah :) Tapi kau buat lek je sebab dia takkan suka aku punya lah ;) Okbai.
Wahai demam, sembuhlah cepat puih puih!

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.