Ridiculousness //
Me with a FREEDOMMM :DDDDDDDD
05 August 2011 ✿ 2 comments
*Lamai olang buat :D Capital 'D' tu manyakmanyak, saya pun teringin jugak nk buat ni hoho# 
Hello hallo holla tak bole bla :) First of ol, egjem caye dah abesh! *gimme a big booo!# Nanananana~  

  • BM : Not bad
  • BI : Not bad
  • MM : Not bad
  • PI : Not bad
  • SN : Not bad
  • GEO : Bad
  • SEJ : Not bad
  • KH : Not bad

87.5% not bad.
In that case, I always pray for my result :) Hope it will be awesomeee

T.H.E.T.O.P.I.C.H.A.V.E.B.E.E.N.C.H.A.N.G.E.D

Ni saya suka ni. Nak tau tak? Ni first time saya menang dalam contest dekat blog. Actually, ni bukan contest tapi ni giveaway *bangga ni bangga# hehe :D Saya dapat hadiah saguhati nombor 12. Hadiah dia ialah jeng jeng jeng! 2 shawl :) Best kan? Tak payah susah susah nak beli *jimat# hihi. Nak bukti? Nanti kata saya tipu pulak kan? /Tengok sini\ Percaya dah? Bagus bagus :D Kepada yang tak menang, bermakna itu bukan rezeki anda tapi rezeki ada dimana mana. Allah telah mengatur yang lebih baik dari itu :) 


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.