Ridiculousness //
Last minute.
28 August 2011 ✿ 0 comments
     
   
     Heyyo peeps! Semalam time petang, saya dengan family saya pergi beli baju raya wooooo! *bagi pelempang sejibik

     Oh ferst, kiteorang pergi Bazaar Ramadhan dekat Alpha Angle Wangsa Maju :D Beli-beli-beli makanan nak bukak puasa, lepastu masuk kejap Alpha Angle sebab lambat lagi pun nak bukak puasa ni. Lagi pun, nak beli sudu dengan air mineral sebab kiteorang nak berbuka dalam kereta je pungggggggggg *style arkzz?* Then, masuk kereta balik and azan pun berkumandang *fuhhhh~ legaaaaaa kotttt* Then then, makan-makan-makan. Kenyang kot sampai tak muat peyot.

     Masuk Alpha Angle balik and terussssssss pergi sughau. Sebelum masuk surau "Hehhhh takdela ramai sangat orang ^^," Masuk2 je surau "Mak Aihhh, gilaa penuh. Choiii!" Dah la suraunya pung kecikkkk kenonetttt hehe :P

     Lepas dah solat tu, baru la kiteorang start bershopping. Masuk Jusco dia. Tengok2 baju. Ternampak 1 baju ni, bukan. Actually banyak. Pattern sama tapi warna lain2. Baju kurung Polka Dot. Serious awesomeeeeeeeee *pinjam word kau kejap eh, Huda* gilaaaaaa la la la la la la la la la la wa cakap sama lu. Pastu tengok baju kurung lain kejap, alahai semua tak cantik sebab dah tengok 1 tu cantik kan? Then, pick up je la yang tu. Baju ungu polka dot putih :D Nak kata lawa tu takde la lawa sangat tapi ok la daripada takde kan? Then, pergi cari shawl yang warna seakan-akan kejap. Pergi2 je tempat shawl, tengok 1 shawl ni "Bapak sebijiknya warna kaler dia" *Dah warna nak kaler pulak haha* Dahtu apa lagi, ambik je la tu :) Actually, yang saya beli ni Gipsy Shawl. Lepastu pergi rembat jean sehelai. Then, baru la pergi balik.

Baju Casual baru nak beli hari ni. Oh, and start esok sampai hari ahad ada kat kampung and tak bole online. Kalau tak bole online, memang dah sah2 la tak bole post dekat blog jugekk. So, cehtt!

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.