Ridiculousness //
Happy Fasting Month! :D
25 August 2011 ✿ 0 comments
     Petang tadi, saya, Puteri dengan Lina pergi berbuka dekat Alamanda. Time sampai sana, saya dengan Lina je baru ada. Puteri tak datang lagi. Then tengok semua kedai pakat nak penuh gila je. Pahtu kitorang pun beratur lah dulu nak beli makanan dekat McD. Lepas dah beli, kitorang berbuka dekat taman je. Taman pun ramai orang tapi nasib baik ada jugak tempat kosong. 

     Lepas dah habeh makan, kitorang terus pergi surau. Punya lah. Macam Sardin Ayam Brand dah duduk situ, sesak gilo. Lepas solat, kitorang pergi bowling, tengok Yan, Syaz, Ali, Naquib, Luqmannul dengan Hafidan main bowling. Ye la, kitorang taktau nak pergi mana dah. Nak balik kena pukul 9.30 tapi time tu baru pukul 8 lebih. So, join je la dorang tapi tengok dari atas je la. Bukan tengok depan2 mata dorang pun. Memang tak lah. Lepastu jalan2 kejap and then balik :) The End.


FOLLOW SAYING IMAGES FOR MORE INSPIRED IMAGES & QUOTES
Saya ada masalah. Awak ada? Takda. Untunglah takda masalah~ 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.