Ridiculousness //
facebook.
26 August 2011 ✿ 0 comments
First of all, Assalamualaikum. 
Facebook makin lama makin bosan *memang la kalau semua benda selalu buat mesti akan bosan jugak* sebab ramai orang tak online. Bosan betul. Ye la mungkin ada yang dah balik kampung, pergi shopping kot. Saya ni hah yang tak beli apa2 pun lagi tapi petang satgi baru nak pi beli. Balik kampung pun Isnin ni *lambatnyeeeeeeee*. Pahtu balik 1 kampung je pulak tu. Selalunye balik dua2 kampung. Tahun ni balik Terangganu je Penang tak. Sedih[!] T_T Bosan la. Ada idea tak nak buat apa? Main Drawing My Thing pun takde kawan. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Boleh jadi gila ni. Ok la bai.
I want Nokia C3

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.