Ridiculousness //
July Giveaway : Vote and Win
17 July 2011 ✿ 0 comments
Saya dengan baik hatinya nak buat entry pasal benda ni. Akak Nana ni suruh vote and ada hadiah menanti untuk peng'VOTE' bertuah ihihi :D So, jom tengok camana nak buat.


Tarikh last vote : 31 july 2011 Cara2 nya:
1. Klik LIKE this page..
http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts
2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


search photo fauzana ismail atau pon gambar mcm kat bawah ni & vote gambar ni

kalau korang nak buat entry kat blog pon bole juga...extra 1 cabutan utk sape2 yang buat entry tu....

nanti tinggalkan FB korang kat situ tq yea..
antara adiah yg bakal korang dapat insyallah FM langkawi, TOPUP, ni antarayea...kalau kata menang ke lagi bez adiah dia insyallah tak tipu punye

hadiah tambahan 

sepasang kain 4meter berwarna pink berharga RM69
tanda harga ada lagi kat situ
So, jom lah ramairamai vote. Vote gomo vote! :D

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.