Ridiculousness //
Day Challenge 28 : Something that out my stress
28 June 2011 ✿ 0 comments

*Stress saya hilang bila tengok kumbang-2 yang comel tu ahahjk.
Something that out my stress are when my friends making the joke[s]. Kalau dorang buat lawak, sumpah lawak sampai pecah perot #lebatlebat bhai :D Tak boleh tahan. Such as now, they make a plan to trape someone and their idea[s] are soooooo bad or almost known as unlogic plan. Ohoho :O Saya hanya boleh tertawa tengok dorang ni ahahaha :D 
Not enough than that, saya suka tengok bende ke video ke hapehape je lah yang melucukan. Automatic stress saya hilang ohoh. Kalau tak hilang pon, dia release ah sikit than beginning. Kdahtujebai.
Esok saya tak belaja. Pegi Decare <3

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.