Ridiculousness //
About yesterday
14 June 2011 ✿ 0 comments
Heyy! Semalam malas tak sempat nak post haha. Gune komputer pon pukul 10 malam. Okay, here is begin.
Semalam aku puasa. So, dekat sekolah tahan lah lapar kan? Sedap je tengok Lina dengan Puteri dengan Shafiqah minum ais blended. Perhh! Haus aku hihi. Dorang pulak pegi makan depan aku. Kuang hajaq na hangpa. Takpa-2, nanti bila hangpa puasa, aku buat lagu tu jugak na :D Nasib baiklah iman aku kuat, tak bukak puasa haha. Dekat sekolah tak belajar pon sebab dapat paper je semua subjek yang ade hari tu. First, Pendidikan Islam. Saya dapat 86. Hihi bangggggggggaaa sebab first time tahun ni saya dapat A :D Lepastu Matematik pulak. Yang ni sedih. Dapat 72 je :( Sains pulak saya dapat 70. Yang ni pon bangga jugak sebab Ujian 1 saya dapat 48 and Ujian 2 pulak dapat 35 #wuish,badbad Markah aku naik 2 kali ganda dari Ujian 2 sebabtulah bangga hihi :)
Balik rumah, mandi-2 nak hilangkan haus #bagisejuksikit Then, bile time bukak puasa, perhh sedapnyeeeee :9 Ehdahlah.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.