Ridiculousness //
About today
14 June 2011 ✿ 0 comments
Hari ni ade Program Kempen Budi Bahasa Budaya Kita :D
Haiiii :) Seramai 250 orang pelajar terlibat dengan program ni dekat dewan sekolah siang tadi. Start pukul 8.30 pagi. Sebelum tu kene pegi daftar dulu sebab kitorang dibahagikan dengan 10 kumpulan. Nasib baik saya sama group dengan Alya dengan Huda. Atleast ade jugak kawan dekat group 7 tu :) Bile start tu, tersangatlah bosan sebab ade speech lah ceramah lah. Haih sabar je lah. 

Dalam 9.30 pagi macamtu kitorang pegi breakfast. Kitorang makan bihun, kuih cucur badak dengan kuih koci #taktauejamacamane Ohlupee, air milo HOT :D Saya minum air milo tu 3 cawan sebab sedap sangat and lagipon cawan dia kecik je tak puas >.< Lepastu kene naik dewan balik. Then, ade ceramah lagi. Ohmannnn! Help me danggggggg! Sepanjang ceramah tu, aku borak-2 gelak-2 je dengan Puteri haha and sambil-2 tu kitorang lukis doodle hihi :D Lepas habis ceramah, kitorang kene pegi dekat group masing-2 and discuss tentang lakonan. Kitorang kene buat lakonan tentang permasalahan antara guru dan pelajar. Pukul 2.30 nanti kene buat dekat atas pentas.

Dalam pukul 1.00 petang macamtu kot, kitorang dibebaskan and pegi lunch pulak. Kitorang makan nasi beriyani. Lepastu solat and sempat pulak kitorang pegi beli ice blended haha :D Rindu betoi aku dengan bende alah tu. Then naik dewan balik. Ohh pertandingan lakonan pon bermula dari kumpulan 1 hingga kumpulan 10. Saya berlakon jadi watak tambahan je. Saya jadi pelajar biasa :) Antara semua group tu, group 1 yang paling best. Bila keluar keputusan, tuptup Johan kumpulan 4, Naib Johan kumpulan 2 and Tempat Ke-3 kumpulan 7 #eheh,itugroupsaya Haha top 3, banggggga wokk!
Petang tu ade minum petang tapi saya taktau dan saya terus balik. Rugi T_T

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.